Web & Online

Online opgaver – en vigtig del som vokser løbende

I takt med at flere og flere af vores aktiviteter er flyttet online, er grafisk design online også vokset markant. Det er på mange måder det samme håndværk – men skift af platform – fra traditionelt print og papir, gør alligevel, at der er en række andre faktorer, som ændrer sig markant, når vi laver materiale til online-aktiviteter.

Pladsen er ofte mindre, og tiden vores kære kunder bruger på at læse og forstå vores budskab er ofte kortere. Og det gør, at det bliver endnu mere vigtigt at simplificere, skære helt ind til benet og være helt klar på budskabet.


Hjemmesider

Virksomhedens online visitkort

Hjemmesiden er ofte virksomheden vigtigste visitkort udadtil. Det er fint løbende at lave nyt materiale, men nogle gange er der også brug for andre øjne, som måske ser udfordringer og muligheder på en anden måde.

Vi har hjulpet vores kunder med både helt ny hjemmeside, mindre opdateringer eller bare et friskt pust. Trænger du til at der bliver tænkt nyt, er du meget velkommen til at ringe til os. Nogle gange er det små ting, der skal til, for at det samlede indtryk bliver væsentligt forbedret.