Logo & Illustrationer

Illustrationer

Billeder og tekster er de to primære arbejdsredskaber vi bruger, når en historie skal fortælles. Men nogle gange er det ikke muligt at finde billeder der kan formidle budskabet – eller der skal fortælles en historie, hvor der simpelthen ikke findes billeder. Her kan illustrationer nogle gange være den helt rigtige løsning.

Illustrationer kan være med til at formidle meget svært tilgængeligt stof eller fokusere på en detalje, som ellers ville være gået tabt.

Som designer og illustrator, kan det være en svær opgave at løse. Men det er vores erfaring, at hvis vi bruger lidt tid i research- og briefing-fasen, så bliver selv svært stof muligt at vise på den helt rigtig måde.

Design af logo

Design af logoer er en historie helt for sig selv. Her skal virksomhedens dna, formål –  måske produkter og værdier formidles i et enkelt – ofte simplificeret – design. Det skal være sigende, langtidsholdbart og smukt. Men det giver en helt særlig tilfredsstillelse, når kabalen går op, og man sidder med et logo, der er præcis som det skal være. Der findes ikke noget bedre.  🙂