Om os – Klæbel Grafisk Design og tryk

Klæbel Design så dagens lys i 2010

Virksomheden er stiftet af Nina Klæbel Lundqvist, som har en mangeårig erfaring fra den grafiske branche og fra bureau.

Klæbel Design blev stiftet med et ønske om at gøre en forskel. At få lov til at forfølge den røde tråd, som vi går så meget op i, og synes er så vigtig. Vi mener, at det er her hvor grafisk design bliver noget mere og noget større. For det er i den røde tråd at brands bygges og forretning skabes. Både for os og for vores kunder.

Gennem årene har vi haft glæde af at have rigtig mange forskellige kunder med forskellige behov og ønsker. Og vi har værdsat alle de opgaver der er landet på bordet. Nogle har været nemme at løse – andre noget mere komplicerede, men fælles for dem alle er, at de har været en fornøjelse.

Nedenfor kan du se et udpluk af vores kunder. Nogle relationer starter med konkret problemstilling eller et projekt der skulle løses, mens andre kunder udvikler sig til  langvarige forhold, med opgaver som udvikler sig løbende. Selvom vi taler meget om den røde tråd, skal man ikke være bange for udvikling. Det er en helt naturlig del – men det vigtige er bare hele tiden at huske på, at man skal være opmærksom på at kunderne skal kunne følge med. Sagt med andre ord, så skal man sørge for aldrig at klippe den røde tråd over – men i stedet sørge for at føre den sikkert ind i fremtiden. 

Se nogle af vores kundecases her.

Case, klæbel-grafisk design, online medie opgaver.

Kend dine penge

“Jeg kan varmt anbefale Klæbel Grafisk Design, som i dén grad har erfaring og er fantastisk til at finde en identitet til hvert produkt og alligevel sørge for, at det hele hænger sammen. De varmeste anbefalinger herfra. At hun så også er en virkelig skøn person, gør det absolut ikke mindre sjovt at samarbejde med hende.“

www.kenddinepenge.dk

Case, Klæbel-design, Gaihede - marketing, design og tryk

Gaihede

“Du og klæbel design og tryksager har altid leveret kvalitet, gode løsninger og kort leveringstid. Kan anbefales til andre.”

www.gaihede.dk

Ruko – ASSA ABLOY

“Du skal vide, at vi er super glade for samarbejdet med dig. Vi synes virkelig det har løftet vores marketingmaterialer til nye gode højder.  Det er altså virkelig en fornøjelse at arbejde sammen med dig.”

www.assaabloyopeningsolutions.dk

Curacon

“Hej Nina
Det er sgu god stil.”
Administrerende Direktør

www.curacon.dk

Gottlieb A/S

“Kompetent, kreativ og løsningsorienteret ! Det er nøgleordene i mit samarbejde med Nina Klæbel. Hun har lavet nogle fantastiske kalendere til os i Anlægsgartner Gottlieb A/S. Jeg kan give Nina mine bedste anbefalinger.” Thomas Gottlieb, Adm. Direktør Anlægsgartner Gottlieb A/S”

www.gartnergottlieb.dk

HHM A/S

“Med Klæbel har vi identificeret virksomhedens visuelle, røde tråd.
Samarbejdet har skabt sammenhæng i vores trykte materiale. Klæbel har et godt, visuelt overblik, der kommer til udtryk i de produkter, hun leverer. Hun er god til at ramme vores ønsker og behov, og vi lader derfor gerne Nina om den visuelle fortolkning af vores budskaber.
Salg- og markedschef i HHM A/S

www.hhm.dk

HP Cleaning

“Jeg syntes at både mine flyers og visitkort er helt fantastiske, jeg føler mig lidt stolt når jeg udleverer dem.  Tusind tak for et super fantastisk arbejde..”
HP Cleaning
Indehaver

Avignon

“Kære Nina,
Det har været en fornøjelse og jeg er rigtig glad for resultatet. :-)” CEO Avignon

Gottlieb A/S

“Hvor er det dejligt at møde ind hertil morgen og se de flotte kalendere.  Det lyser langt væk af kreativitet, professionalisme og super flot håndværk. Jeg er så glad for resultatet, som jeg vil være stolt af at fremvise til mine kunder.” 

www.gartnergottlieb.dk

Vikon

“Hej Nina
Det er blevet så super fantastisk flot og det er skønt at have noget der ser så professionelt ud når man skal sende noget 🙂 Fortsæt det flotte arbejde” 🙂

www.vikon.dk

“Citat fra: Carsten Greegaard fra ContinuousGrowth
“Mange af Klæbel Design’ kunder har tidligere anvendt de store bureauer, 
men har valgt Klæbel Design for at få høj kvalitet,
god sparring og en hurtig og ukompliceret arbejdsgang med en personlig service, 
men til en langt mere fornuftig pris.

Malermester Lakner

“Klæbel Design får de bedste anbefalinger fra Malermester Lakner:
Hun har været en fantastisk sparringspartner lige fra udvikling af logo til brochurer, reklamekampagne, visitkort mm. Nina Klæbel er dygtig til at se virksom-
hedens behov og budget og har skræddersyet et produkt til netop vores behov”

Lund Elmer Sandager

“Tak for en god indsats.”
Managing Partner, advokat (H) 
“Det er en fornøjelse.
“Flot opsætning.”  Lund Elmer Sandager

www.les.dk

 

CB Svendsen A/S

“Det ser jo super fedt ud” – sagt om deres nye visitkort. 

Sogneposten

“Nina, jeg har været meget glad for at arbejde sammen med dig – du fortsætter med at lave Sogneposten, hvor jeg går på pension. Tingene var altid gjort til den tid, du lovede og med flot resultat. Så jeg vil sige dig mange tak for godt samarbejde. Så må du have en god jul. Den er jo snart over os.” 

Eltech A/S

“Brochurene er helt fantastiske.  Utroligt imponerende arbejde…” 

 

 

 

Instagram has returned invalid data.